Odbrani novčanik

Festival poreskih obveznika organizuju građani i udruženja okupljeni u Fiskalnoj koaliciji koju čine različite organizacije sa sličnim ciljevima: Libertarijanski Klub Libek; Mreža za političku odgovornost; Klub fon Nojman; Građani za prosperitet - mreža lokalnih jedinica građana iz Niša, Kragujevca i Pazove; Studenti za slobodu - mreža organizacija sa nekoliko fakulteta iz Beograda (Filozofski fakultet, Fakultet političkih nauka, Ekonomski fakultet, Pravni fakultet), kao i naši saradnici: Liberalni centar Katalaksija, Izdavačka kuća Global book, NALED, i Fiskalni monitor.

Priključite nam se i vi!

Upoznajte ljude iz uže organizacije ovog događaja

Miloš Nikolić

Miloš Nikolić

Glavni koordinator

Miloš Nikolić je politički direktor Fiskalne koalicije. Od samog osnivanja je predsednik Libertarijanskog Kluba Libek, organizacije koja se od 2008. godine bavi obrazovanjem i javnim zagovaranjem političkih i ekonomskih promena. U Fiskalnoj koaliciji, kao i u Libeku, bavi se strateškim planiranjem i koordinacijom svih timova i aktivnosti.

Veljko Jovanović

Veljko Jovanović

Asistent glavnog koordinatora

Veljko Jovanović je student Fakulteta političkih nauka, član Libertarijanskog Kluba Libek i predsednik Studenata za slobodu na Fakultetu političkih nauka. Veruje u značaj Festivala zbog toga što razmatra ulogu i efekte poreza na pojedinca i njegov novčanik.

Milica Kostić

Milica Kostić

Protokol menadžer

Milica Kostić je student četvrte godine na Fakultetu političkih nauka i komunikacijski menadžer u Libertarijanskom klubu Libek. Na projektu se bavi protokolom. Zadužena za rad sa volonterima i saradnicima.

Jelena Savanović

Jelena Savanović

Asistent protokol menadžera

Studentkinja četvrte godine na Fakultetu političkih nauka, programski asistent u Libertarijanskom klubu Libek i Finansijski direktor u Mreži za političku odgovornost. Na ovom projektu se bavim protokolom što podrazumeva komunikaciju i rad sa volonterima kao i širom grupom ljudi koji su zainteresovani za učešće na projektu.

Petar Čekerevac

Petar Čekerevac

Menadžer logistike

Petar Čekerevac je na Festivalu poreskih obveznika zadužen za logistiku. Radi kao Izvršni menadžer Libertarijanskog kluba Libek i Menadžer za planiranje i razvoj u Mreži za političku odgovornost.

Maja Vrtarić

Maja Vrtarić

Asistent menadžera logistike

Maja Vrtarić je na Festivalu poreskih obveznika zadužena za logistiku. Dugi niz godina je društveno i politički aktivna. Danas je direktorka Mreže za Političku Odgovornost, organizacije koja je partner Festivala.

Nikola Parun

Nikola Parun

Portparol Fiskalne koalicije

Nikola Parun je zadužen za celokupnu komunikaciju Koalicije. Parun je i Direktor marketinga Mreže za Političku Odgovornost, a za sve informacije vezane za Festival poreskih obveznika, obratite mu se na nikola.parun@odbraninovcanik.rs.